ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Ο Τατούλης ζήτησε από ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Πελοποννήσου να αυξήσει τα μέτρα αστυνόμευσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2011 / ΩΡΑ: 09:21
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: A-ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

 

 

 

 

Ευρεία σύσκεψη για το θέμα της Ασφάλειας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στην έδρα της Περιφέρειας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ταξίαρχου κ. Ηλία Γεωργόπουλου και των Αστυνομικών Διευθυντών όλων των Διευθύνσεων των Π.Ε. Πελοποννήσου. Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, αφού τόνισε τη σπουδαιότητα αυτής της συνάντησης, σημείωσε:

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

 

 

 

“Στόχος όλων, είναι να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας και στο πιο μικρό χωριό, ώστε οι πολίτες να το αισθανθούν και με την αγαστή συνεργασία αστυνομίας, δημοσίων υπηρεσιών και περιφέρειας, να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και στη μετεξέλιξη της εγκληματικότητας, που παρουσιάζεται τώρα τελευταία”. Και κατέληξε: “Ευελπιστούμε πως θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και η προσπάθειά μας θα είναι συντονισμένη, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο, που είναι να προσφέρουμε θετικά αποτελέσματα στον τομέα μείωσης της εγκληματικότητας”.
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ανέφερε πως ήδη υπάρχει συνεργασία με όλη την ηγεσία της αστυνομίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου για εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων και προσεγγίσεων σε θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης και πρόσθεσε: “Το θέμα της ασφάλειας τείνει να γίνει ένα σημαντικό ζήτημα για τους πολίτες μας. Σ’ αυτή τη λογική, προκάλεσα τη σημερινή συνάντηση με όλη την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα. Ήδη έχει υπάρξει συνάντησή μου με τον κ. υπουργό τον οποίο περιμένουμε να μας επισκεφθεί, προκειμένου να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα”. Ο κ. Τατούλης ζήτησε από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις να υπερβάλουν εαυτόν, να επιτείνουν τα μέτρα αστυνόμευσης γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, “στη μεγάλη κρίση που περνάει ο τόπος μας, τα ζητήματα ασφάλειας είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να διαφυλαχθεί ακέραιος ο κοινωνικός ιστός, το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης”.

μέσω ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: Ο Τατούλης ζήτησε από ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Πελοποννήσου να αυξήσει τα μέτρα αστυνόμευσης.