Π. Τατούλης: «Η Νέα Πελοπόννησος» δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα- Οι υπουργοί να υπερβούν τον εαυτό τους και να λειτουργούν προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος» ~ Loutrakiblog©

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/05/2011 / ΩΡΑ: 21:36
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

 

Αιφνιδιαστική χαρακτηρίστηκε από πολλούς η επίσκεψη που έκανε σήμερα Τρίτη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης. Είναι άραγε τυχαίο που ήρθε στην Κόρινθο δύο μόλις μέρες μετά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη;Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό κάποιων έργων στην Κορινθία και στη συνέχεια στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι συνεργάτες μου χαίρουν της μεγάλης μου εμπιστοσύνης. Οι επισκέψεις μου και στην Κόρινθο θα είναι εντατικές το επόμενο διάστημα για να ενημερώνομαι και παράλληλα να κινητοποιώ και ενεργοποιώ τις διαδικασίες για να γίνουν κάποια πράγματα».

μέσω Π. Τατούλης: «Η Νέα Πελοπόννησος» δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα- Οι υπουργοί να υπερβούν τον εαυτό τους και να λειτουργούν προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος» ~ Loutrakiblog©.