ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 5.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ 5ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ , SUMMER HOLIDAYS EXRO | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/05/2011 / ΩΡΑ: 22:23
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

 

Οι επισκέπτες της βρήκαν εντυπωσιακές προτάσεις διακοπών από τους εκθέτες και συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στις κληρώσεις των πλούσιων δώρων. Στο «ταξίδι» τους μέσα στον εκθεσιακό χώρο είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα, την Χαλκιδική και την Ουρανούπολη, τον Πόρο και τα Νησιά του Β. Αιγαίου, την Εύβοια, τα Κύθηρα, την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, την Κύπρο, την Ινδονησία και την Τυνησία. Πλήθος άλλων προορισμών τους πρότειναν τα τουριστικά γραφεία Travel Plan, Express Holidays, Tourgats και ΒΜΙ Travel που ήταν επίσης εκθέτες. Η Οlympic Air και η Endeavor Lines έκαναν ειδικές προσφορές εισιτηρίων μόνο για τους επισκέπτες της SUMMER HOLIDAYS EXPO.

μέσω ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 5.000 ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ 5ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ , SUMMER HOLIDAYS EXRO | ΣΦΕΝΤΟΝΑ, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Κορινθίας.