Συνεργασία Τατούλη – Μπεγλίτη για την ολοκλήρωση των έργων στον Ασωπό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/08/2011 / ΩΡΑ: 19:07
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 

Την αγαστή συνεργασία των μηχανικών του στρατεύματος, στις εργασίες που πραγματοποιεί η Περιφέρεια για την κατασκευή 3 σιδερένιων γεφυρών τύπου “μπέλεϊ” σε 3 σημεία που διασταυρώνεται ο δρόμος που οδηγεί στο φράγμα με τον Ασωπό ποταμό, επιβεβαίωσαν κλιμάκια της Περιφέρειας και του Υπουργείου Άμυνας μετά από επιθεώρηση της πορείας των εργασιών στο φράγμα του Ασωπού.

 

Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα συνεννόησης του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη και αποτυπώνει των έντονο ενδιαφέρον των δύο ανδρών για την εξεύρεση συνεργιών που θα προσφέρουν ευελιξία, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης άλλωστε επιβλέπει προσωπικά τη πορεία των εργασιών στο φράγμα Ασωπού και όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει «το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει στην αγροτική οικονομία της περιοχής αλλά αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα όχι μόνον για τη Π.Ε Κορινθίας αλλά και για ολόκληρη τη Πελοπόννησο».

 

Τα δύο κλιμάκια που επισκέφτηκαν το έργο συνέθεταν οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Δέδες και Απόστολος Παπαφωτίου, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Νάκος Παπαϊωάννου, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε Κορινθίας Κων/νος Πανδής, και ο Δ/ντης και υπεύθυνος έργου της εταιρείας κ. Κουταβάς από την πλευρά της Περιφέρειας και ο Γενικός Επιθεωρητής και Β’ Υπαρχηγός του ΓΕΣ Δημήτριος Λυμπέρης ο οποίος συνοδευόταν από μηχανικούς, από την πλευρά του Υπουργείου Άμυνας