Επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του Αναπληρωτή Υπουρ γού Εργασίας και Εντεταλμένου της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης Han s-Joachim Fuchtel

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/09/2012 / ΩΡΑ: 18:39
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα επισκεφτεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Εντεταλμένος της ΕλληνοΓερμανικής Συνέλευσης HansJoachim Fuchtel την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στην έδρα της Περιφέρειας. Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν η ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και τα μέλη της Γερμανικής αποστολής.

 

Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί περιλαμβάνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο ξενοδοχείο Μαίναλο και γεύμα πριν την αναχώρηση των Γερμανών επισκεπτών. Στην συζήτηση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το προεδρείο της ΠΕΔ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικοί και επαγγελματικοί φορείς της Πελοποννήσου.     

Η επίσκεψη γίνεται στα πλαίσια της Ελληνογερμανικής συνεργασίας και κυρίως στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

 

Τη Γερμανική αποστολή, πέραν του Αναπληρωτή Υπουργόυ και των αξιωματούχων της Γερμανικής κυβέρνησης και της πρεσβείας, συνοδεύουν αξιωματούχοι της Δημοκρατίας της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, επιχειρηματίες και ένα μεγάλο κλιμάκιο δημοσιογράφων από τα εθνικά και ιδιωτικά δίκτυα της Γερμανίας.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

 

11:00 – 12:00 Συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με συμμετοχή Περιφερειάρχη &                   ηγεσία της Περιφέρειας και τη Γερμανική αποστολή
12:00 – 15:00 Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο ξενοδοχείο Μαίναλο
15:00 -17:00  Γεύμα και μετά αναχώρηση της αποστολής της Γερμανικής αποστολής

Πρόσκληση στα ΜΜΕ

 

Για την κάλυψη της συνάντησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ να παραβρεθούν έγκαιρα, μισή ώρα νωρίτερα από την διεξαγωγή του προγράμματος για την κατάλληλη χωροθέτηση, με δεδομένη την συμμετοχή και 14 δημοσιογράφων από Γερμανικά ΜΜΕ.

 

Τηλεοπτικά θα καλυφθούν και μεταδοθούν ζωντανά μέσω δορυφόρου οι συναντήσεις   

Τα στοιχεία του δορυφόρου είναι:

 

HELLAS SAT 39 MOIPEΣ ANATOΛIKA Downlink 11136,25 Vertical S/R 3300 FEC 3/4. Opening transmission at 8.45 GMT until 11.45 GMT. Thursday (ΠEMΠTH) 6-9-2012