Πέτρος Τατούλης: «Λαϊκό δικαστήριο δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σαν αυτό που γνωρίζει να στήνει ιστορικά ο Σύριζα»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/07/2013 / ΩΡΑ: 13:44
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή καταγγελίες βουλευτών και στελεχών του Σύριζα σχετικά με έργο οδικού άξονα που «ταλαιπωρήθηκε» επί σειρά ετών από σωρεία προβλημάτων, τα οποία κλήθηκε να επιλύσει η σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε εξαιρετικά ευτυχής γιατί η Περιφέρεια Πελοποννήσου πέτυχε να λύσει το μείζον αυτό ζήτημα και να προχωρήσει κανονικά η ολοκλήρωση του έργου, που ήταν τελματωμένο επί σειρά ετών.
Στην τοποθέτησή του, ωστόσο, δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά του στο Σύριζα, ο οποίος χωρίς να ενδιαφερθεί ποτέ για την ουσία (παράδοση δηλαδή του έργου στους πολίτες) δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να λαϊκίζει, να δικάζει και να καταδικάζει συλλήβδην.
«Δεν θα επιτρέψω ποτέ το Περιφερειακό Συμβούλιο να μετατραπεί σε λαϊκό δικαστήριο κύριοι του Σύριζα. Αυτό μπορεί να το έχετε χαραγμένο ιστορικά στο DNA σας, στο ιδεοληπτικό σας DNA. Η χώρα όμως δεν χρειάζεται αφορισμούς, ούτε αυτεπάγγελτες αυθεντίες. Εμείς καταφέρνουμε να προχωράμε μπροστά χωρίς δογματισμούς και χωρίς αποκλεισμούς. Εσείς να συνεχίσετε τις στείρες καταγγελίες. Εκεί που σας συμφέρει καταπίνετε την κάμηλο, εκεί που βρίσκετε ευκαιρία να «φανφαρίσετε» γίνεστε μικροί «γκεμπελίσκοι».