Πέτρος Τατούλης: Ικανοποίηση για ομόφωνη υιοθέτηση των θέσεών του για τα διόδια από την ΕΝ.Π.Ε. – Δεν θα αυξηθούν τα διόδια στην Πελοπόννησο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/12/2013 / ΩΡΑ: 14:41
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την ομόφωνη υιοθέτηση από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος των θέσεών του ενάντια στην απόφαση για αύξηση των διοδίων στο εθνικό οδικό δίκτυο του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.
«Εξαρχής τόνισα σε όλους τους τόνους ότι ούτε νέα διόδια θα επιτρέψουμε, ούτε αύξηση στα υπάρχοντα. Τα οικονομοτεχνικά στοιχεία της παραχώρησης δεν εμφανίζουν καμία επιβάρυνση και συνεπώς δεν στοιχειοθετείται καμία τέτοια αξίωση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «με την ομόφωνη απόφασή της η ΕΝ.Π.Ε. αποδεικνύει στην πράξη ότι οι Περιφέρειες και μπορούν να παρέμβουν αποφασιστικά σε κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Για το λόγο αυτό άλλωστε απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των πολιτών».
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφουγκραζόμενη τα προβλήματα των πολιτών βρίσκεται διαρκώς σε επαγρύπνηση και θα πρωτοστατήσει ξανά αν διανοηθεί ο οποιοσδήποτε να προβεί σε αύξηση των διοδίων» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.