Τις καλύτερες ευχές του στο Γιώργο Αμυρά και τη Φωτεινή Τομάη για την εκλογή τους στο κοινοβούλιο της Ευρώπης των Περιφερειών απηύθυνε ο Πέτρος Τατούλης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/05/2014 / ΩΡΑ: 12:50
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: A-ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ

Συνάντηση με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Τομαή και Γιώργο Αμυρά είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Ο Πέτρος Τατούλης απευθυνόμενος στους δύο ευρωβουλευτές υπογράμμισε χαρακτηριστικά την κοινή αντίληψη που διαμόρφωσαν στη συζήτηση τους για την ανάγκη «η πολιτική να εγκαταλείψει τον πολιτισμό της αντιπαλότητας και των αντιφάσεων και να προχωρήσει στην εποχή της διαφάνειας, της εντιμότητας και των συνθέσεων. Μια τέτοια πολιτική αποτελεί το ανάχωμα στον Ευρωσκεπτικισμό της αριστεράς».  Ο Πέτρος Τατούλης απηύθυνε τις καλύτερες ευχές του στους δύο υποψηφίους Γιώργο Αμυρά και Φωτεινή Τομάη για εκλογή στο κοινοβούλιο της Ευρώπης των Περιφερειών. Μια πολιτική πλατφόρμα για την Ελλάδα των Περιφερειών που προσφέρει είναι ένα καθαρό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας.