Εγκαίνια οδικού Άξονα Λαύκα – Καστανιά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/07/2016 / ΩΡΑ: 09:32
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

DSC_0253

DSC_0250

DSC_0247ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαινιάστηκε επιτέλους μετά από 34 χρόνια ο οδικός άξονας Λάυκα-Καστανιά σε μια σεμνή τελετή, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου και των Περιφερειακών Συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Κωνσταντίνο Λέγγα, Απόστολο Παπαφωτίου, Αθανάσιο Γκίκα και Γιώργο Πετρίτση.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Αντιδήμαρχος Σικυωνιών κ. Καρακούσης, πρόεδροι των τοπικών Ενοτήτων καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Με την ιδιαίτερη προσπάθεια των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός οδικός άξονας, ο οποίος θα προσδώσει νέα ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την ασφαλέστερη σύνδεση των ορεινών περιοχών μας.
Η επισκεψιμότητα και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, με το νέο οδικό άξονα θα αυξηθεί σημαντικά, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους συμπολίτες μας.
Η Κορινθία έχει επιτέλους αποκτήσει το δικό της βηματισμό και ολοκληρώνει τα τεχνικά έργα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη