ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Μ.Σ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/07/2016 / ΩΡΑ: 13:35
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΣΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 2gif

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ                           Σπάρτη:     22.7.2016
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ταχ. Δ/νση:   Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας                                 ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου

Τηλ:                 27310 26243
Ταχ. Κώδικα: 231 00 Σπάρτη

 

Δελτίο Τύπου

ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Μ.Σ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD).

      Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) την Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, προέβη σε δωρεάν διανομή αναμνηστικών δώρων στα παιδιά που φιλοξενήθηκαν κατά τη δεύτερη  θερινή περίοδο στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης στην Ταϋγέτη.

     Στο πλαίσιο της μικρής αποχαιρετιστήριας γιορτής που διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, από τους Υπευθύνους της Κατασκήνωσης, κατά την οποία συμμετείχαν με μεγάλη χαρά όλα τα παιδάκια δημοτικού (περίπου 110 παιδιά) που φιλοξενήθηκαν στην κατασκήνωση, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας δώρισε 115 αναμνηστικά σακίδια που περιελάμβαναν είδη ατομικής υγιεινής: σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια και σαπουνοθήκες, στο πλαίσιο διαχείρισης αδιάθετων ποσοτήτων προϊόντων από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

    Η Π.Ε. Λακωνίας θα προσπαθήσει να καλύψει με αντίστοιχα αναμνηστικά και μια ακόμα κατασκηνωτική περίοδο.

Από Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη

κατασκηνώσεις 3

κατασκηνώσεις 2