Δ.Τ. 160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/11/2017 / ΩΡΑ: 09:15
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
                

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 

 

 

 

 

 

Τρίπολη, 7/11/2017

 

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Εθν. Μακαρίου
Ταχ. κώδικας: Τ.Κ. 22100-Τρίπολη

Τηλέφωνο/ Fax: 2713-601191 / 601173

e-mail: ppel-press@ppel.gov.gr

Ιστοσελίδα: http://ppel.gov.gr

   
 

Δ.Τ. 160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατανεμήθηκαν 160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, στο πλαίσιο της χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων.

«Συνεπής η Περιφέρεια Πελοποννήσου για ακόμα μια χρονιά τήρησε τη δέσμευσή της για την κάλυψη των αναγκών του Βοσυνιώτειου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «με τους πόρους που διαθέτει η περιφερειακή αρχή καλύπτει και τις οικονομικές υποχρεώσεις του εποπτεύοντα φορέα του Ιδρύματος, ο οποίος για πολλοστή φορά δεν έχει τηρήσει τη δέσμευση και υποχρέωσή του, σύμφωνα με το νόμο, να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του βρεφονηπιακού σταθμού.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιλαμβανόμενη τις πραγματικές ανάγκες και τη σημαντική κοινωνική αποστολή του Ιδρύματος στηρίζει τη λειτουργία του με αξιοπιστία και συνέπεια και ασκεί υπεύθυνα την κοινωνική της πολιτική».

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε επίσης, μέσω των προνοιακών επιδομάτων, σημαντική χρηματοδότηση για τις λειτουργικές ανάγκες και του συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας.