Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και επόμενη “στάση” του Peloponnese Food Stories είναι η Μεσσηνία, και συγκεκριμένα η Κορώνη, η εμβληματική κοινότητα της Unesco για την μεσογειακή διατροφή.
Η γαστρονομική αυτή εμπειρία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 7 Αυγούστου, περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία ελαιολάδου και οίνου, βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά, καθώς και μουσική εν πλω.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.