Search
Close this search box.
arkadia erga 2024 1

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μανδρώνη σε Έργα Υποδομής στη Γορτυνία

Χρόνος ανάγνωσης:

Μία σειρά από έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα στην περιοχή της Γορτυνίας, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων και υπογράμμισε τη σημασία τους για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. «Η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας παραμένει προσηλωμένη στην ολοκλήρωση των έργων αυτών εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, προσφέροντας σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές στους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα έργα που εκτελούνται αυτό το διάστημα στην περιοχή της Γορτυνίας και τα οποία επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Μανδρώνης, είναι τα εξής:

Αποκατάσταση Επαρχιακών Οδών αρ. 48 και αρ. 49 από Γέφυρα Μπέρτσιας προς Νεοχώρι-Χώρα-Ράχες και Ελαία (όρια νομού)

  • Προϋπολογισμός: 1.000.000,00€ εκ πιστώσεων ΠΔΕ
  • Περιγραφή: Ασφαλτόστρωση στις επαρχιακές οδούς προς Νεοχώρι, Χώρα, Ράχες και Ελαία, καθώς και κατασκευή κατάλληλων τεχνικών έργων για την ομαλή απορροή των όμβριων υδάτων.

Συντήρηση και Αποκατάσταση Βατότητας Επαρχιακών και Δημοτικών Δρόμων Δήμου Γορτυνίας

  • Προϋπολογισμός: 300.000,00€ εκ πιστώσεων ΚΑΠ Π.Ε. Αρκαδίας
  • Περιγραφή: Παρεμβάσεις αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης δημοτικών οδών κατόπιν σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Γορτυνίας.

Αποκατάσταση Εθνικής Οδού 74: Τρίπολη – Πύργος στο Τμήμα από Σταυροδρόμι έως Όρια Νομού

  • Προϋπολογισμός: 800.000,00€ εκ πιστώσεων ΠΔΕ
  • Περιγραφή: Ασφαλτόστρωση οδικών τμημάτων της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Πύργου στο τμήμα από το Σταυροδρόμι έως τα όρια του Νομού.

Αποκατάσταση Εθνικής Οδού 74: Τρίπολη – Πύργος στο Τμήμα από Καρκαλού έως Σταυροδρόμι

  • Προϋπολογισμός: 1.200.000,00€ εκ πιστώσεων ΠΔΕ
  • Περιγραφή: Τοποθέτηση πλεγμάτων προστασίας πρανών στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου στην περιοχή της Τ.Κ. Λαγκαδίων και ολοκλήρωση με την ασφαλτόστρωση της οδού στο τμήμα από Σταυροδρόμι έως Καρκαλού.
Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top