Search
Close this search box.
viber image 2024 07 08 10 49 22 952

«Skiritida Run v.6» | Δημήτρης Πτωχός: «Εντυπωσιακό φεστιβάλ που διαφημίζει την Περιφέρειά μας και τις ομορφιές της»

Χρόνος ανάγνωσης:

Το μαγευτικό δάσος της Σκιρίτιδας, στην Αρκαδία, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, με αφορμή το Skiritida Run, το κορυφαίο πολιτιστικό και αθλητικό φεστιβάλ της Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου.

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι εδώ μαζί σας στο φεστιβάλ Skiritida Run, σε μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή μας και προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες.

Η Πελοπόννησος, με την πλούσια ιστορία και την φυσική της ομορφιά, αποτελεί τον ιδανικό τόπο για την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος.

Το Skiritida Run δεν είναι απλά ένας αγώνας, αλλά μια ευκαιρία για όλους μας να βρεθούμε κοντά στη φύση, να προάγουμε τον αθλητισμό και την ευεξία, και να ενισχύσουμε τους δεσμούς της τοπικής μας κοινωνίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του φεστιβάλ. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή τους είναι αξιέπαινη και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους δρομείς. Είτε συμμετέχουν για να κερδίσουν είτε για να περάσουν καλά και να δοκιμάσουν τα όριά τους, η παρουσία τους εδώ συμβάλλει στην επιτυχία αυτού του γεγονότος.

Ο τόπος είναι μαγικός, το φεστιβάλ εντυπωσιακό και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται στο πλευρό σας σε οτιδήποτε χρειαστεί», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και παραδοσιακές δραστηριότητες.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top