Search
Close this search box.
ependitikes eykairies touristiki provoli 2024

Επενδυτικές Ευκαιρίες και Τουριστική Προβολή στο Επίκεντρο της Συνάντησης του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη Αντρέας Κιντλ

Χρόνος ανάγνωσης:

Η τουριστική προβολή, οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι εκθέσεις του εξωτερικού, ήταν οι τρεις άξονες της συζήτησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, με τον Γερμανό Πρέσβη, Αντρέας Κιντλ, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Ο Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κιντλ για την επίσκεψή του, τόνισε τη σημασία της συνάντησης για την προώθηση της Πελοποννήσου στη Γερμανία. «Είχαμε μια πολύ παραγωγική και ωραία συζήτηση, κυρίως για τρεις βασικούς άξονες», δήλωσε ο Περιφερειάρχης, και αναφέρθηκε στην τουριστική προβολή, επισημαίνοντας την αναγνώριση και το ενδιαφέρον των Γερμανών για την Πελοπόννησο, ως προορισμό.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός roadshow, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, για την παρουσίασή τους στη Γερμανία. «Είμαστε σε μια συζήτηση για να οργανώσουμε ένα roadshow, μαζί με την κυβέρνηση, σχετικά με το πώς μπορούμε να παρουσιάσουμε επενδυτικές ευκαιρίες της περιοχής μας, στο εξωτερικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, συζητήθηκε η ουσιαστική συμμετοχή της Πελοποννήσου σε διεθνείς εκθέσεις, με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και την προβολή των τοπικών προϊόντων μέσω B2B συναντήσεων.

Ο Γερμανός Πρέσβης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση και την πεποίθησή του ότι η Πελοπόννησος αποτελεί σημαντικό τουριστικό προορισμό για τους Γερμανούς. «Η συνεργασία μας και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στο μέλλον, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Πελοποννήσου και της Γερμανίας», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top