Search
Close this search box.
lakonia ypografi

Υπογραφή Σύμβασης για Έργο Αναβάθμισης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Νομίων Δήμου Μονεμβασιάς

Χρόνος ανάγνωσης:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υπεγράφη την Παρασκευή 19 Ιουλίου, η σύμβαση μεταξύ της ΠΕ Λακωνίας και του αναδόχου για το έργο «ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΥΠΟΒΑΣΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ».

Το έργο αυτό, με συνολικό προϋπολογισμό 191.000,00 ευρώ, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΚΑΠ της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και αποτελεί μία σημαντική επένδυση στην αθλητική υποδομή της περιοχής. Με την ολοκλήρωση του έργου, το γήπεδο ποδοσφαίρου θα αναβαθμιστεί σημαντικά, παρέχοντας καλύτερες συνθήκες άθλησης στους νέους αλλά και σε όλους τους πολίτες της Μονεμβασίας και των γύρω περιοχών.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει:

  • Επιδιόρθωση της υπόβασης του συνθετικού χλοοτάπητα για την εξασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας του αγωνιστικού χώρου.
  • Ανακατασκευή της περίφραξης για την καλύτερη προστασία και ασφάλεια του γηπέδου.
  • Κατασκευή βοηθητικών χώρων που θα υποστηρίξουν την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου και θα καλύψουν τις ανάγκες των αθλητών και των χρηστών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, δήλωσε: « Η υπογραφή της σύμβασης για το έργο αυτό αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του νομού μας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Μονεμβασίας, υλοποιούμε την μεταξύ μας Προγραμματική Σύμβαση, επενδύοντας στην βελτίωση μιας αθλητικής υποδομής που έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής της νεολαίας μας, με δεδομένη την καλή δουλειά που κάνουν οι αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής στα τμήματα υποδομής τους. Σε αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε ως Περιφερειακή Αρχή την προσπάθεια μας, να συνενώνουμε τις δυνάμεις μας για την υλοποίηση έργων που λύνουν προβλήματα και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πελοποννήσου».

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top