Search
Close this search box.
gipedo androusas

Ολοκλήρωση της τοποθέτησης κερκίδων στο γήπεδο Ανδρούσας

Χρόνος ανάγνωσης:

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων  ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Ανδρούσας, η τοποθέτηση μεταλλικής προκατασκευασμένης κερκίδας 145 θέσεων με πλαστικό σταθερό κάθισμα τοποθετημένη σε κατασκευή μπετού δαπέδου.

 

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, επισκέφθηκε το χώρο του έργου ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες και παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Χαράλαμπου Μακρή και του αναδόχου του έργου.

Το έργο με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Τ.Κ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» και προϋπολογισμό 37.200 €, χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και υλοποιήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Μεσσήνης και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης. Από πλευράς Περιφέρειας διενεργήθηκε ο διαγωνισμός, η επίβλεψη του έργου και η χρηματοδότησή του, ενώ ο Δήμος Μεσσήνης ανέλαβε την κατασκευή του δαπέδου έδρασης των προκατασκευασμένων κερκίδων.

Σε δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Βελτιώσαμε τις παροχές του γηπέδου Ανδρούσας, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης και με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών άθλησης και την διευκόλυνση της διενέργειας αθλητικών γεγονότων». Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου, επισημαίνοντας την άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα

Scroll to Top