Search
Close this search box.
sinantisi proedroi epimelitirion 072024 2

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων | «Συνεργασία και Ανάπτυξη στο επίκεντρο»

Χρόνος ανάγνωσης:

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε η πρόοδος του σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που άπτονται της ανάπτυξης, της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας νέων έργων υποδομής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων, με σκοπό την προώθηση πρωτοβουλιών που θα ωφελήσουν την τοπική κοινωνία και την οικονομία.

Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και συναντίληψης και αποτέλεσε πλατφόρμα για ουσιαστικό διάλογο, όπου παρουσιάστηκαν οι τρέχουσες και μελλοντικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Ευάγγελος Ξυγκώρος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γιάννης Τρουπής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Παναγιώτης Λουζιώτης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Γιάννης Παναρίτης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Φώτης Δαμούλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Σωτήρης Μουρίκης, καθώς επίσης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Γιώργος Σπίνος.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα