Search
Close this search box.
76o Synédrio Pallakonikís Omospondías IPA kai Kanadá 1

Ετήσιο Συνέδριο της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ | Θεόδωρος Βερούτης: «Θεσμός που προάγει την πολιτιστική κληρονομιά και τις αξίες της Λακωνίας»

Χρόνος ανάγνωσης:

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Mystras Grand Palace Resort η εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του 76ου Ετήσιου Συνεδρίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ. Η εκδήλωση φιλοξένησε διακεκριμένα μέλη της ομογένειας και εκπροσώπους από διάφορες περιοχές της Λακωνίας, επισημαίνοντας τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας και της πολιτιστικής ανταλλαγής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού.

Ο Αντιπερειφερειάρχης εξήρε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της επικοινωνίας που καλλιεργείται μέσω του συνεδρίου, τονίζοντας ότι αυτές συμβάλλουν στην ανάδειξη των κοινών στόχων και οραμάτων για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου.

Κατά την ομιλία του, τόνισε τη σημασία του συνεδρίου ως θεσμού που προάγει την πολιτιστική κληρονομιά και τις αξίες της Λακωνίας. Αναφέρθηκε στη συμβολή του συνεδρίου στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των Λακώνων παγκοσμίως και στην επίτευξη στόχων όπως η διατήρηση και προώθηση των παραδόσεων, των ηθών και των εθίμων της Λακωνίας.

Εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων θα οδηγήσουν σε δημιουργικά και επωφελή αποτελέσματα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου. Τέλος, επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας να στηρίζουν τις προσπάθειες της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ, εκφράζοντας την επιθυμία για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα