Search
Close this search box.
Εγκαίνια του Θερινού Σχολείου για τον Ελληνικό Πολιτισμό παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη

Εγκαίνια του Θερινού Σχολείου για τον Ελληνικό Πολιτισμό παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη

Χρόνος ανάγνωσης:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Θερινού Σχολείου για τον Ελληνικό Πολιτισμό, τα οποία διοργάνωσε η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον Μυστρά Λακωνίας. Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, διεξήχθη την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στους χώρους του Ξενοδοχείου Mystras Palace Resort & Spa.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία. «Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε στην Περιφέρειά μας ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα, που προάγει τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική κληρονομιά στους απόδημους Έλληνες. Τέτοιες δράσεις ενισχύουν τη σύνδεση των αποδήμων με τη μητέρα πατρίδα και προάγουν την ελληνική παιδεία και τον πολιτισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λακωνίας, Θεόδωρο Βερούτη να καλωσορίζει τους καθηγητές και τους συμμετέχοντες.

Το Θερινό Σχολείο για τον Ελληνικό Πολιτισμό, το οποίο θα διαρκέσει από τις 25 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους απόδημους Έλληνες να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον ελληνικό πολιτισμό και να βιώσουν από κοντά την ιστορία και την παράδοση της Ελλάδας.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα