Search
Close this search box.
20240725 133212

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρεμάτων και χειμάρρων σε Κόρινθο, Λουτράκι-Περαχώρα και Αγίους Θεοδώρους

Χρόνος ανάγνωσης:

Με προϋπολογισμό 250.000€, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων και χειμάρρων στις περιοχές Κορίνθου, Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων. Οι εργασίες στοχεύουν στην πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, επισκέφθηκε το έργο συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Ράτη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, Άρη Κωνσταντή. Κατά την επίσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών για την αφοσίωση και τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες, επισημαίνοντας τη σημασία της έγκαιρης ολοκλήρωσης του καθαρισμού.

«Η προστασία των πολιτών και η πρόληψη φυσικών καταστροφών αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια μας. Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών για την προσπάθεια και τη συνέπεια τους. Μαζί, εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους», δήλωσε ο Αναστάσιος Γκιολής.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα