Search
Close this search box.
Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη στο έργο αποκατάστασης τμήματος της π.ΕΟ Τρίπολη-Μεγαλόπολη-Καλαμάτα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη στο έργο αποκατάστασης τμήματος της π.ΕΟ Τρίπολη-Μεγαλόπολη-Καλαμάτα

Χρόνος ανάγνωσης:

Με επιτόπια επίσκεψη στον τόπο των εργασιών αποκατάστασης της π.Εθνικής Οδού 7: Τρίπολη-Μεγαλόπολη-Καλαμάτα, στο τμήμα Μεγαλόπολη – όρια Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, αναμένεται να παραδοθεί στους πολίτες το προσεχές διάστημα, επιλύοντας κρίσιμα ζητήματα οδικής ασφάλειας στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική υλοποίηση του έργου, τονίζοντας ότι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η παρέμβαση αυτή θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με την κυκλοφορία σε ένα από τα κεντρικά οδικά δίκτυα της περιοχής.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να επενδύει σε υποδομές που διασφαλίζουν την ασφαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση των πολιτών, ενώ παράλληλα ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα