Search
Close this search box.
perifereiaki1

Περιφερειακή Επιτροπή | Συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ και αποφάσεις για βελτίωση οδικών δικτύων και προμήθεια εξοπλισμού για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

Χρόνος ανάγνωσης:

Συνεδρίασε, την Τρίτη 13 Αυγούστου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Συνεδρίασε με σημαντικά θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου. Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η προμήθεια προθηκών και λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού και συνοδευτικές υπηρεσίες επανέκθεσης του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, που δείχνει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον της Περιφέρειας σε θέματα πολιτισμού και ειδικά για το συγκεκριμένο μουσείο που κατασκευάζεται και λειτουργεί με δαπάνες της Περιφέρειας.

Ακόμα εγκρίθηκαν δύο πρακτικά διαγωνισμών στην ΠΕ Κορινθίας και στην ΠΕ Αργολίδας, 330.000 και 120.000 ευρώ προϋπολογισμού, για την άμεση αντιμετώπιση βλαβών και συντήρηση σήμανσης-ασφάλισης, στα αντίστοιχα οδικά δίκτυα, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η οδική ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Τέλος, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), με ένα περίπτερο που θα είναι πιο σύγχρονο και πιο ψηφιακό».

-Έγκριση του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΘΗΚΩΝ – ΛΟΙΠΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΝΕΚΘΕΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ».

-Έγκριση πρακτικού (1) ‘αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την κατασκευή του έργου: «ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024», με προϋπολογισμό: 330.000,00€ (με Φ.Π.Α.).

-Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην «88η Διεθνή ‘Εκθεση Θεσσαλονίκης 2024» η οποία πρόκειται να διεξαχθεί από 7-15 Σεπτεμβρίου 2024.

-Έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ¨προσωρινού αναδόχου¨ για τη κατασκευή του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2024 », Π/Υ:120.000,00 €.

Μοιραστείτε
το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Σχετικά Άρθρα