Η εξασφάλιση της ποιότητας και της προσιτής τιμής των προϊόντων για το Πασχαλινό τραπέζι των Μεσσήνιων ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο.
Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αναλυτικά οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, σε καθημερινή βάση, από τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας στα καταστήματα τροφίμων και στο σφαγείο, με απώτερο στόχο την εξασφάλιση της ποιότητας και των προσιτών τιμών για τα προϊόντα που πρόκειται να προμηθευτούν οι καταναλωτές τις προσεχείς ημέρες.
Μέρος στη σημερινή σύσκεψη -παρουσία και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιου- έλαβαν, ο πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών Μεσσηνίας Δημήτρης Γαλανάκης, ο οι διευθυντές ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος, Ανάπτυξης Μιχάλης Μανωλέας και η προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής Μεσσηνίας Μαρία Κωταντούλα.
α) Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος
β) Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος
γ) Ο διευθυντής Ανάπτυξης Μεσσηνίας Μιχάλης Μανωλέας
δ) Ο διευθυντής ΔΑΟΚ Τριφυλίας Αντώνης Παρασκευόπουλος
ε) Η προϊσταμένη του Τμήματος Κτηνιατρικής Μεσσηνίας Μαρία Κωταντούλα
στ) Ο πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών Μεσσηνίας Δημήτρης Γαλανάκης