Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και επόμενη “στάση” του Peloponnese Food Stories είναι η Μεσσηνία, και συγκεκριμένα η Κορώνη, η εμβληματική κοινότητα της Unesco για την μεσογειακή διατροφή.
Η γαστρονομική αυτή εμπειρία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 7 Αυγούστου, περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία ελαιολάδου και οίνου, βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά, καθώς και μουσική εν πλω.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ: